Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vita fjädern

Plockas försiktigt

Upp

Håller  den i handen 

Visar tecken 

På kärleken

Är där

Håller fjädern

Upp i ljuset

Den speglar så

Mycket ömhet värme

Vill aldrig 

Släppa taget

Vita fjädern

Blåset iväg

Lämnar allt

Kvar

 Den underbara kärleken




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-11-03 10:20



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Fint.
2022-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP