Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solens rum

Strålar över

Himlen

Vacker lyser den

På höstens träd

Snart försvinner

Solen

Bakom kala stammar

Nu väntar kalla nätter

Och vita vinter dagar

Efter en lång mörk tid

Spricker solens strålar

Upp igen

Genom  sitt rum

 Längtans vår 

Kommer åter

Igen

Med sin spirande grönskan

 

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 88 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-11-03 10:53



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Fint i Solens rum!


2022-11-07

  alicja lappalainen VIP
"Och vita vinterdagar

Efter en lång mörk tid

Spricker solens strålar"

vacker bild
2022-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP