Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det gäller att synas och höras


Konsten att fånga röster


Det var en driven man från Sandviken
som blev begeistrad av politiken

Lärde sig faktoider
Kunde det sent omsider

Man måste göra allt för publiken




Bunden vers (Limerick) av Jack E. Gladh VIP
Läst 87 gånger
Publicerad 2022-11-03 17:13



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Stundom det mest överallt finns folk, människor med och utan tolk, de surrar likt flugor i luft, att leva med o utan kan vara tufft, men om en är fågel så finns där holk...
2022-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST