Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ETT VÄRDIGT LIV

Skäms inte för att tala om
det arbete jag brinner för.
Skräms ej, snarare tvärtom
att vara en som möjliggör.
Ett värdigt liv för alla som
min insats varje dag berör.

När de ropar på mig "kom"
vet de om att jag dem hör!
De gamla själarna runtom,
ALDRIG jag tillintetgör!
De klarar mer allt eftersom
tron finns kvar på allt de gör.

Delaktighet ska ges inom
ramen för allt vi utför.
Värdegrunden där bakom
upprättades just därför!
Självbestämmande liksom
respekt är sådant som tillhör.

Integritet har ej bråttom,
stressen bara skadliggör.
De svaren finner vi inom
oss själva om vi har gehör.
Lösningarna finns bortom
det ögat ser som en markör.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 68 gånger
Publicerad 2022-11-04 06:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP