Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förhoppning


Det sägs att fredens tid är över
Jag kan inte tro att det är sant

Genom mörkret går ljusets trådar
som hålls stadigt av en osynlig hand

Jag kan inte bygga ett tempel
Jag kan inte ens resa upp ett tält

Men jag kan se gamla och nya själar
bygga ett liv över askans fält




Fri vers av Nicole Ildi Farkas VIP
Läst 63 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-11-04 08:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicole Ildi Farkas
Nicole Ildi Farkas VIP