Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andetag

Av världen
hörs bara
havets andetag,
alltid i takt
med något större;
vågor som slår in
över framtiden,
ur djupet av allt
som varit




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 62 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-11-04 09:03



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Biologisk fysik....en slags universell födelse...på nytt
2022-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta