Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tröstar

Det avklädda havet.
Minns sina egna stunder.
Att vara i sig själv.
Att sakta tona ut.
Att vakna i takt med livet.
Stundtals vinna.
Mestadels förlora.
Ögonblick av drömtydning.
Skådespel rinner ut i sanden.
Stjärnhimlens ansikte visar vägen.
Minns resans närhet.
Känner varje smekande tvekan.
Medan solen går upp någonstans.
Jag lägger mig att vila.
Bland violer och koraller.
Harmoniskt lugn och jag återfår balansen.
Hösten faller.
Och jag med den.
Men landar mjukt.
I din hand.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 51 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-11-04 16:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP