Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finner jag mitt lugn

 

Den gamla kyrkogården sluter sin stillhet runt mig

på en bänk kan jag sitta och vänta

på att staren rasslar sig fram ur häcken

på att solen bryter genom morgondimman

just där och då finner jag mitt lugn

ett lugn som inte detta år har kunnat kan ge mig.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 77 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-11-04 17:31



Bookmark and Share


  louisegirl
Får alltid ett lugn när jag besöker kyrkogården, så fridfullt!
Tycker om din text mycket!
2022-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP