Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


själens smärta

Djupt inne i min själ
där det mörka vinner.
Min eviga akilleshäl
som aldrig försvinner.

Jag lever med den,
jag andas min smärta.
Nästan som en vän,
en del av mitt hjärta.




Bunden vers (Rim) av nigrum anima
Läst 53 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-11-04 19:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så är det. Emellanåt delar man en flaska sprit med döden och vad döden har att säga är inte alltid i paritet med vad man egentligen vill höra.
2022-11-27
  > Nästa text
< Föregående

nigrum anima
nigrum anima