Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Chans att finna


Skriver en text och lägger ut några bilder.
Nytagna är bilderna, orden sökta,
ur eftertänksamhet.
Det är ändå svårt att veta hur det låter.
Kikar runt, letar efter tecken.
Finns det något här tro?
Orkar vara nyfiken, igen.
Där jag låtit tankarna fara och känslorna flyga,
där fanns inget att hämta.
Bättre att söka där det faktiskt finns chans,
att finna.
Och, du finns ju, eller hur!
Du skriver till mig, i detta nu!




Fri vers av Emmeline
Läst 64 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-11-04 21:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Garanterat:

Jag finns, och jag läser, och skriver till Dig i detta nu! Hur visste Du?
2022-11-12

  Ninananonia VIP
Hoppfullt! Gillar !
2022-11-07

  Örjan Noreheim
Gillar ditt skrivna. Känslosamt innehåll. Bravo
2022-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Emmeline