Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själen


Varför ljuga
Varför tro annat

Vi sliter på kroppen
Dag för dag

Varför tro annat
Vårt ansikte ändras dag från dag

Vi blir äldre hela tiden

Men.... själen...
Den är alltid densamma




Fri vers (Fri form) av Anders Nordlander VIP
Läst 112 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-11-04 22:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP