Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från frestarormen




Gulsvart orm som slår och slingrar,
stillnar till och villigt väser,
frislår sig och vredgat fräser
genom mina fångna fingrar.
Med dess frestarorm intill
gör de saker de ej vill.

Gulsvart svans som rastlöst ringlar
mellan mina hållna händer,
vickar vilt och villsamt vinglar,
river skinn till röda ränder.
Med en svekfullt svajig svans
driver vi i dödmansdans.

Rödsvart orm som lagts att gränsla
handen satt att bygga bo,
satt att stjäla varje känsla
liksom varje uns av tro.
Guldsvartsröd med giftig gadd
gör din börda hemmastadd.













Bunden vers (Rim) av anathema VIP
Läst 104 gånger
Publicerad 2022-11-05 02:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anathema
anathema VIP