Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vita moln

Där på stranden
Sitter min far
Med sin gitarr
Min mor sitter leende bredvid

Själv flyter jag på en luftmadrass
Och tittar upp på molnen

Den mörka tiden
Är förbi
Vi dog
Lungt och stilla

Och nu är vi här
Vid min barndoms strand

Men minns du inte mörkret
Fängelsecellen
Och det flämtande ljuset

Eller hennes ångest
Och trasiga vener
Evigheten
Innan langaren dök upp

Nej här badar allt i ljus

Men jag minns att han sa
Guds förlåtelse är oändlig
Och nu har ni gått
På den mörka sidan av gatan
I så många år

En natt rymde jag
Drog ut alla slangar
Och dök upp på krogen
I sjukhuskläder

Och du kan inte låta bli
Att skratta lite

Ser du
Hela havet
Är fyllt av segelbåtar
Och de är alla på väg hem














Övriga genrer av Ali D VIP
Läst 92 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-11-06 06:58



Bookmark and Share


  genni
Älskar dessa rader! Såå bra!
2023-09-11

  Lustverket VIP
Ja, bra, fin avslutning!
2022-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Ali D
Ali D VIP