Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets färgpalett

Nattsvart är mörkret utanför mitt fönster,
men min själ är vit som nyfallen snö.
Smärtan i min kropp är ack så röd,
men glädjen att få leva är skinandes gul.
Tankarna går ibland i blått,
men för det mesta är livet grönt och skönt.




Fri vers (Fri form) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 87 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-11-05 04:37



Bookmark and Share


  louisegirl
Så fin färgpalett du förmedlar!
2022-11-08
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP