Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om

Om gränsen går vid molnen
Om natten skvätter ut lite mörker
I gryningen
Om jag letar efter mina minnen
Och går vilse i barndomen
Om om om
Om det fanns mer att säga
Mer att göra
Dela upp himlen i två lika stora
Delar
Om vi broderar skymningen
Trycker våra små händer på
Vinterns gardintyg
Om jag inte var vi och vi var du
Om gränsen går bortom morgondagen
Och gårdagen gömt sig
I en kurragömmalek
Som ingen egentligen vill leka
Om gränsen går vid molnen
Och jag målar mina läppar
Med stråk av himmel





Fri vers av Christoffer Bergström
Läst 60 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-11-05 08:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christoffer Bergström
Christoffer Bergström