Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt helgon


Insåg just,
att Alla helgonsdag
infaller den 5e november

Det var den dagen som vi for till Blå stjärna
och Du, bevingades

Hedrar dig med en skogspromenad
tillsammans med de vandrande änglar
som går vid min sida idag




Fri vers av Emmeline
Läst 77 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-11-05 09:17



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Så fin!
2022-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Emmeline