Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


I BYN MORGON


i byn morgon skedde under

där gjorde ingen en blunder

ja förutom när de om natten sov

när man sover blunda man får lov

 

på en smal stig kunde man ta sig dit

det regnade ofantligt då fick man flyt

märkligt att åka uppströms det var

men i morgon det märkligt var alla dar

 

det som skedde nu i morgon skedde då

man kunde höra ett eko av det någon sa

allt skedde två gånger det fick man tänka på

ifall man slå det blev två - så bäst att göra nått bra

 

tänk delad glädje blev alltid dubbel

ja i morgon var det aldrig något trubbel!




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-11-05 09:19



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Rolig dikt som får oss att se tillvaron från olika håll. "Det regnade ofantligt då fick man flyt" - härlig mening!
2022-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP