Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ni människor i världen, tack så mycket.

 Ansträngning av surrealistisk kultur, historia och media, poesi lite mindre, men vems fel är det?

Har vi livet som bör återspeglas i lovord!

Just nu :

1 000 001 läsningar av dina texter

2 897 kommentarer på dina texter

41 023 besökare på din sida




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 59 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-11-05 12:49



Bookmark and Share


  Koloristen
Underbart! Felicitari!
2022-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP