Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Min bästa vän!


Bara du kan rädda själar.


Min räddare i nöden, är vår HERRE.
Min räddare, där ingen annan fanns eller finns.
Min bästa vän är JESUS, honom som så många föraktar.

Min bäste vän torkar mina tårar och lägger balsam på min själ.
När själen brister ut i vrål, vet han att vara där.
Han förbinder såren och smeker ömt min kind, där torra tårar rullar.
Likaså är han min vän i skratten som han ger mig.

Min bästa vän, jag föreslår alla att honom lära känna,
Där i famnen på mannen som till Golgata gick, ja där finns VILA-n.
Han lever nu och väntas till jorden för att hämta sina troende.

Min räddare i ALLT är JESUS
Min finaste godaste härliga 100% ärliga vän. Min HERRE.
Min kärlek har han och han drog mig från döden.
Han är min stora kärlek- den största jag känt.

I nöd och lust- fast mest i nöd, för:
är man en troende så får man lida då man med honom går KORSVÄGEN.

Tack Jesus för livet.

Dikt och bild ©Maria








Fri vers (Fri form) av MariaEvighet
Läst 54 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-11-05 13:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MariaEvighet
MariaEvighet