Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I din slocknande själ

 

Ljusen brinner i mina kvarter

i varje fönster blinkar ett öga

i varje glugg ett hopp som tänds.

 

Jag är dina minnen

jag bär dig dit

du ska vila för evigt

jag är en tanke som stannar

i din slocknande själ.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 79 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-11-05 17:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP