Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Allhelgona


Mitt i mörkret

Mitt i mörkret

tänds ljus, ljus, ljus

lågor brinner, brinner, brinner 

tårar droppar, droppar 

I vinden hörs suckar, suckar 

november mörkret omsluter

hjärtats ögon vilar i lågans värme

hoppet föds på nytt




Fri vers av Maiah VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-11-05 20:56



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Berörande rader!
2022-11-23

  Jan Widströmer VIP
Sorgesamt bryts av nyfött hopp i denna allhelgonastämning.
2022-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP