Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så många ljus


Alla Helgons Dag


Lutar mig inåt
dit tiden inte når

Gömmer så
mina tankar

Minns fragmenten
i mitt långa liv

Minns
alla jag saknar




Fri vers (Fri form) av Jack E. Gladh VIP
Läst 61 gånger
Publicerad 2022-11-05 22:06



Bookmark and Share


  Jan Widströmer VIP
Ett medmänskligt förhållningssätt, som en insikt.
2022-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST