Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Herren kommer snart.


Människorna flyr

I Tyskland har pågår katastrof
Hagel
Vindar
Regn
Skyhöga vågor
Man tror himmelens makter skakar.

Ja det gör det (eller chemtrails o HAARP denna gång) och värre blir det då HERREN KOMMER på Skyarna.

De skyar som visar på makt och härlighet
De visar även på Guds Herravälde, Makten
Han har rätt till makten, han är Gud, över oss. HAN och BARA HAN kan bestämma hur allt ska vara. HAN har skapat oss alla- även humanister ja.
Han och bara han har gett oss liv- men många kommer att förlora dem.

MEN Människor LYDER INTE. De är hårdnackade och Jesus säger: HUR MÅNGA skall jag finna som är MINA då jag kommer tillbaka?
VÄND OM, innan Jesus kommer, det är snart.

Dikt och bild ©Maria







Fri vers (Fri form) av MariaEvighet
Läst 41 gånger
Publicerad 2022-11-06 00:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MariaEvighet
MariaEvighet