Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Materia

Tänk om
Du gick genom dörrarna nu
En hand emellan
Precis när de ska stänga
Dörrarna öppnas långsamt
Över ansiktet
Fräken efter fräken
Mitt huvud
Längre bak
Sjunker genom dyn
Ner i vad som nu är
Materia




Fri vers av Mirjo
Läst 73 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-11-06 03:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mirjo
Mirjo