Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 


Svek

Jag skulle ha vänt där på busshållplatsen när jag såg dig, aldrig satt mig på tåget ner till en ung kvinna. Aldrig trott på dina ord att ålder bara var en siffra. Hade jag inte trott dig då, aldrig satt mig på tåget, vänt på perongen där jag möttes av en ängel. Hade jag bara trott på 'min' egna övertygelse där i början att ålderskillnad var för stor, ja då hade du aldrig mentalt som köttsligt behövt svika mig och jag inte svika annan. Då hade vi kanske varit lyckliga .. men du var en ängel och jag trodde på dina ord och jag förälskad i dem som i du.

Allt jag nu gjort och gör är allt, allt en man kan göra för kärlek 'allt' vad som fordras för kärlek men i det du svek, allt jag gjort var för en lögn, något du borde hållit med mig om för då hade två kärlekar inte möts i en dröm de båda drömde.

De ord jag vid en fors för länge sedan gav dig de står kvar. Aldrig kommer jag svika dig, alltid vad som än händer stå vid din sida när bergen tornar upp sig, när forsen blir stark. Ord jag lovat i kärlek, ord jag aldrig sviker dig i.

 

 
Fri vers av Strandberg VIP
Läst 40 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-11-06 05:25Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Strandberg
Strandberg VIP