Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu har

Nu har "Och-Havet" blivit ensam
därute
sedan "Den-Gamle" gått iland.
Båda är de
ödsliga
sorgsna till sinnet.
Saknar varann.




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 213 gånger
Publicerad 2022-11-06 10:05



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Till sist måste man gå i land om man inte lämnar livet den breda vägen sade den gamle sjöbussen
2022-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP