Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto privat.. glädjen över hästen och godiset i små påsar till barnen


Drömströmmar

Is i magen för den lilla i hagen efter skoldagen och väntan

Hon i sin längtan att efter arbetsveckan, hästen
pappas i skogen som hem, på gården igen
och på resten dagen i lyckan godispåsar med till barnen
Där hon då som i glädjen
i klingandes sång likt toner för miljoner, sjöng …

*Ordna stoet med pappa var i vintertid hennes önsknings dröm …
...Ledare töm …*

Lilla damen så söt i sina drömmar, … drömmen sin häst
som vid varje veckoslut besannades med
övrigas barns, mina syskons i strömmar;……. Drömmar ..
........... Livet lekte i; (med godiset från kiosken i skogskojan)
Drömströmmar på verklighetens ljuva upplevelser.

Copyright Glitträ




Bunden vers (Rim) av Glitträ VIP
Läst 64 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-11-06 11:04



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Ljuvligt, känns somrigt mitt i höstrusket. Fina rim.
2022-11-06

    Sefarge VIP
Strålande barndoms
Framtidshopp som
i skrivelsen tornar
fram,och ännu
finns kvar på
något sätt?
;)
2022-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Glitträ
Glitträ VIP