Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Dra åt (ur)skogen

 

Byfesten är slut
snubblar hemåt
hör ett högt tjut
skyndar framåt

mina steg bryts
av ilande rådjur
ro i urskog byts
skri ekar om fur

flocken flyr från
rovdjur rytande
över sly och slån
nästan flygande

ådrorna nu isas
adrenalin flödar
best snart prisas
via jakten dödar

dock ingen varg
tillika svulten lo
icke björnen arg
eller vildsvins-so

skogens diktator
AB Trä däremot
i hygge predator
sågar ner till rot






Bunden vers (Rim) av Bodingen VIP
Läst 129 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-11-08 09:03



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Snyggt och prydligt, med vässad penna beskriver du den naturförstöring som sker i vårt land, och djuren som drabbas.
2022-11-08

    Sefarge VIP
Väldigt bra med återhållsamma starka
rim-ord(som vanligt) beskrivet! Jaa
människans Skogs-industri är en
slags Putin-varelser som förstör
och slår sönder tillvaron för
skogens innevånare. ..Tack
för en slags uppvaknande
Förståelse inför detta!


2022-11-08

  Solstrale VIP
Ur-människan ur-spel blir världen, ej ens med ur-mycket vetenskap, kunskap, lärdom kan människan annat än kula-ur…
2022-11-08

  Lustverket VIP
Värre rovdjur finns inte!
2022-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP