Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag skapar en insatts men jag blir inget i samhället genom det är jag


den jag är

Vart ska vi ta vägen, vi som vars spontanitet ju
styr upp personligheten där det underliggande
arbetar inom dess undermedvetna i det farliga
som numera sträckt ut sin hand mot omvärlden
och frågat efter att få en Internatskola i området
men får vi detta genom husvärden,
de som nästa äger staden vi bor i och husen vi hyr
delar i, bygger de även om några hus till en skola?

Nej.

Men ser ni inte,

de som inte bär spontaniteten slår och bryter ner

såna

ja

kallar oss

tänk, vad händer om ett litet barn
frågar, spontant "-har du mördat en människa.?"

och den personen faktiskt har det och gömmer det.

vad händer sen med det lilla barnet

och spontaniteten som är i det underliggande
som i dess undermedvetna följer barnet ända
till livets slut, ett barn som behöver samhället
och behövs inte då en Internatskola för dessa
barn, tills myndighetsålder ger dem ersättning.

En ersättning baserat på

ni förstår

sjukersättning

Det finns de som bara inte kan arbeta
men ändå är en tillgång för samhället

de har sin spontanitet kvar sen barnsben
och ingen lyckades trycka ner dessa barn

de finns kvar i en frisk kärna planteras det
frö som oskyldigt kommit till oss på jorden

skydda det
bär det med dig

älska det

det ska växa

högre än

för solen värmer

och ger näring

där vi beundrar er




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 86 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-11-06 11:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP