Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det mest uppiggande


En gång

En gång fick jag höra
att jag var det mest uppiggande
som hänt en man på en tidsrymd på 10 år.
Finare komplimang kan man väl inte få.




Fri vers (Fri form) av Ingegerd svedin VIP
Läst 45 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-11-06 12:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP