Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förgängligt

 

blundar
våndan virvlar i en ögonfrans
som en slända ett litet litet flygfä
så nära att svepas med
och bort; av vinden som stormen i natten och
tystnaden
klär mitt kött som ett flor av intighet
och jag
som rids av maran
i en sista dans; en mardrömsvals

 

godnatt




Fri vers (Fri form) av Smultris
Läst 131 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2022-11-06 21:32



Bookmark and Share


  Roger VIP
Sådär ja. Igång! Ristar med din sylvassa penna i människors kött. Den känns!
2022-11-08

  Lustverket VIP
Karg och mörktonad men ändå lättflygande trots det ödesmättade slutet, fint spel mellan det tunga och det luftiga!
2022-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Smultris
Smultris