Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det är bara synligt i Nordamerika och Asien, men det betyder inte att det inte kommer att påverka oss.de som har pacemaker bör vara försiktiga och inte få panik.


Om du började få feber i kväll, månförmörkelsen den 8:e

 Cum ne va afecta eclipsa total? de Lun? din 8 noiembrie. Cristina Demetrescu: "Ne aduce cu picioarele pe p?mânt destul de brutal" (antena3.ro)

Hur vi kommer att påverkas av månförmörkelsen som äger rum tisdagen den 8 november.

Det är en total månförmörkelse med stor påverkan. Det är en tuff förmörkelse

Det är en total månförmörkelse med stor påverkan. Det är en tuff förmörkelse, på Oxen, på jordens tecken, på fasta tecken, dessa är vanligtvis de mest spända", säger astrologen. "Och eftersom den åtföljs av en planet som är ansvarig för oförutsägbara väderhändelser, naturfenomen, sammanbrott eller skada av enheter, rörelser eller sociala händelser bland de mest anarkiska, alla genererar inverkan på stora grupper av människor.

 

Det för oss ner på jorden ganska brutalt, gränslägen, men som tvingar oss att byta riktning på ett bra sätt.

Vi inser att vägen vi går på är blockerad.

 

Ovanliga saker händer, ingen är expert på situationer de inte har råkat ut för tidigare, så det är viktigt att ta en paus och meditera över fenomenet, inte nödvändigtvis för att få panik.

 

Det kan också finnas vissa problem inom det medicinska området, för på sistone pratas det om saker som kanske folk förstår mindre. Alla dessa situationer och planeter som har suttit i ungefär två år, eftersom denna förmörkelse har en spänd period på två år. Det är de goda nyheterna: med denna förmörkelse tar problemen liksom slut.

 

Det drabbar de som har hjärt-kärlsjukdom eller de som kan få det. Plötsliga hälsofenomen dyker upp, inte nödvändigtvis efter långt lidande, eftersom de kommer att dyka upp nästa år.

 

De som lider av hjärtsjukdom eller går igenom turbulenta perioder bör analysera sig själva och inte hamna i oönskade situationer”, sa Cristina Demetrescu också på CNN:s Antena 3.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 103 gånger
Publicerad 2022-11-06 22:25



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
bränna lite rökelse på ett lagerblad för att koppla av.
2022-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP