Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägsjäl


när du nått toppen
finns tre vägar att gå

vänd om gå tillbaka
gå framåt och neråt
eller hoppas på hoppet

vilka skäl har din själ vid ditt vägskäl?




Fri vers av MariL VIP
Läst 45 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-11-06 22:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MariL
MariL VIP