Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Hinduguden Ganesha


Glöm inte de kära minnena!

Har du någon med?

ibland är du med

å ibland är jag med

Glöm inte de kära minnena

att dom finns när

jag är med!

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 172 gånger
Publicerad 2022-11-07 00:29



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Fint liten text.
2022-11-08

  Peter G VIP
Minnet är viktigt att komma ihåg att man har; man bär med sig ett helt liv i sina minnen...tänkvärd text!
2022-11-07

  Sparvögat VIP
Så fint om minnenas lycka…
2022-11-07

  Marita Ohlquist VIP
En bra text att bära med sig i vardagen.
2022-11-07

  Solstrale VIP
Reflektera och minnas är viktigt! Bra!
2022-11-07

  Bibbi VIP
Gillar.
2022-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy