Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja, det är hög tid för mig att återknyta bekantskapen med min kudde och täcke för några timmars synnerligen välbehövlig sömn ... - mars 2013 ... men så ock en morgon som idag 2022


Vissa dagar såsom den dag som är idag ...

... är sådana som
får mig att fundera
något litet mera
över varför det är 
så som så där
att jag  jagar ...

... efter någonting
jag  inte riktigt vet
med allt för stor säkerhet
vad det är ...

Det jag vet
med absolut säkerhet
är att ingenting
är mer väsentligt
än att jag finner
detta någonting
som jag lika säkert
vet ska finnas
någonstans runt omkring ...

... Även om 
jag inte har en aning om
var ...

Det enda jag kan hoppas på
är att det när jag väl det finner
finns tillräckligt mycket kvar ...

... för att ge svar
nog för att motivera
att jag har prioriterat
all den tid
och tankekraft
som jagandet i sig
lagt beslag på 
av den tid som är tilldelad mig ...

Ofta slutar det dock med
att tiden rinner iväg
och att jag finner
att när jag väl
vet var det jag söker
sig mer precist befinner ...

... ej längre hinner
eftersom någonting helt annat 
med högre prioritet
i min faktiska aktuella verklighet
lik förbannat
lyckats göra det jag sökt 
fullständigt obsolet ...

 

___________________________
Det finns vissa andra parametrar 
än blott dem som hör kärleken till
vilka jag har att hantera i mitt liv ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 114 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-11-07 06:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP