Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hell till svagheten

Hell till svagheten
till de stapplande stegen
men trots allt stegen

skisser i blyerts
tusen kastade dikter
men ändå dikter

i mina ögon
framstår du som osårbar
i din sårbarhet

min själ.




Fri vers av urbanjohanssonwriter VIP
Läst 53 gånger
Publicerad 2022-11-07 11:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

urbanjohanssonwriter
urbanjohanssonwriter VIP