Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I all oändlighet


Inget går obemärkt förbi


Där jag vistades
lämnades spår i vinden

alltid på väg
någonstans

att mötas




Fri vers (Fri form) av Jack E. Gladh VIP
Läst 86 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-11-07 12:20



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Mmmm, dä ä så rä e, baraltenkelt...
2022-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST