Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

11.39



Min vän säg mig vad du tänker?

När du är ute och går.

Medan människorna i parken tränar.

Regnet faller och träden tappar sina sista gula kläder.

Solen har rest bort.
Himlen är dystert grå.

Det skapar ett djupt tomrum inom mig medan jag går här.

Tänker

Och nej jag orkar inte tänka på dig hela tiden.

Hela jävla tiden.

Orkar inte drunkna i mina känslor.

Orkar inte drunkna i dig.

Men vem försöker jag att lura?


Och barnen dom leker.

Bilarna kör.

Människorna stressar.

Medan jag

Går här

och

tänker på dig.







Fri vers av Isvatten VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-11-07 13:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isvatten
Isvatten VIP