Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


nytt språk


Främling här


Jag lär mig orden
utantill
som texten
på en inköpslista

vokaler
konsonanter
sammansatta till ord
och meningar

När jag ska
visa dig vad jag lärt mig
småskrattar du lite

mitt självförtroende
faller till marken

Jag kommer alltid
vara den
som är främling här




Fri vers av stormengudrun VIP
Läst 80 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-11-07 13:31



Bookmark and Share


  Anya VIP
Starkt. Snygg vändning i sista raden.
2022-11-07

  Larz Gustafsson VIP
Jag med.
2022-11-07
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP