Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svanar och kamomill

Regnet stegrar sig.
River och bygger upp.
Det som inte längre finns.
Parkerar gyllene flamingos vid
övergiven längtan.
Stundtals bortglömd.
Mestadels svagt lättad.
Himmelsk målning täcker
taket över asfalten.
Havet förföljer.
Tranor återvänder.
Komponerar sagor vid
musikalisk hemväg.
Fester porlar intill berusad närvaro.
Snubblar till vid ängen.
Kurar ihop mig vid drömmarna.
Lämnar flädern vid stranden.
Korparna suckar.
Medan jag blundar.
Och känner.
Nuet.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 67 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-11-07 18:35



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Dina dikter har ett spännande bildspråk och fina titlar. Du har en tydlig och egen stil som uppskattas av mig.
2022-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP