Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


själseld

Min själ brinner,
blir till svart kol.
Tron försvinner
ner i ett djupt hål.

Demonerna vinner
rör sig i segerdans.
Magman som rinner
likt satans eldsvans.

Mina känslor lider,
slår mig i magen.
Ångesten svider.
Överlever jag dagen?




Bunden vers (Rim) av nigrum anima
Läst 249 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-11-07 19:22



Bookmark and Share


  Micky
Djupt och smärtsamt, samtidigt vacker hur du kan förmedla känslorna. Jag tycker bilden passar ihop väldigt bra med din text. Fint tecknat! <3
2022-11-09
  > Nästa text
< Föregående

nigrum anima
nigrum anima