Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skyddsrum

Nu börjas det
Det planeras om kriget kommer
i omvärlden finns
alltid en diktator
som dunkar skon i bordet
Då en försvinner
tar en annan
Vem dör i främre ledet?
Jo kanonmaten de som går att offras









Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 31 gånger
Publicerad 2022-11-08 10:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP