Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
https://www.bing.com/images/search?view=detailV2&ccid=tCzkB3AA&id=DB5367FFAD35C98D3233F397EFD7792756AF1B9A&thid=OIP.tCzkB3AA9mbpwMCWlVOb5wHaER&mediaurl=https%3A%2F%2Fwww.worcsacute.nhs.uk%2Fimages%2FNurse_10-07-15-372.jpg&exph=706&expw=1225&q=english+nurs


En 76 -årig brittisk man riskerar upp till 10 års fängelse.

En 76-årig brittisk man riskerar upp till 10 års fängelse efter att ha funnits skyldig till sexuella övergrepp. Den gamle mannen, som låg på sjukhuset, ska ha rört vid bröstet på en sjuksköterska Mannen, som har synproblem, säger att detta hände för att han "försökte läsa namnskylten" som kvinnan bar på bröstet, fäst vid sin uniform, enligt Daily Star. 76-åringen, som vid tillfället inte bar glasögon, sågs av en annan patient och annan sjukhuspersonal när han rörde vid sköterskans vänstra bröst.

Förlåt!Short-sighted grandad facing 10 years in jail after touching nurse's breast 'by mistake' - Daily Star

Jag ville inte röra hennes bröst, jag försökte läsa namnskylten”, förklarade mannen i rätten. Sjuksköterskan, som är i 40-årsåldern, rapporterade händelsen till sina överordnade och sa att hon var i "chock" efter händelsen.

Angående attacken påpekade offret att hennes märke var på hennes högra sida och nämnde att den gamle mannen rörde vid hennes vänstra bröst.

"Jag frös, jag blev chockad. Det var det sista jag förväntade mig att hända", tillade offret. Sjuksköterskans uttalanden stöds också av bilderna på sjukhusets övervakningskameror, som fångade den gamle mannen när han rörde vid offrets bröst.

Den kortsynte gubben som såg ut att korsa höger och vänster från sin sjukhussäng och blev "absolut förskräckt" av domen, får sitt straff den 25 november och har 21 dagar på sig att överklaga.

 

Källa: Daily Star




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 61 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-11-07 22:55



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Så bra sagt. det verkar konstigt för mig vad som händer i England, på sjukhusnivå. Bristen på medicinsk personal leder till sjukhuset alla typer av sociala avlopp med falska diplom.
2022-11-08

  alicja lappalainen VIP
den skall tatueras på pannan...
2022-11-08

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Hur ska namnskylten sitta på en kvinnas utbuktande bröstkorg framför en patient, rak eller lutad eller i mitten? exempel på bild , i bilder på sjukhusuniformer i England
2022-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP