Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alla tänker på hur man kan förändra världen, men ingen tänker på hur man kan förändra sig själv. av: Leo Tolstoy


Förgäves skär vi syndens grenar utanför oss

Förgäves skär vi syndens grenar utanför oss, om rötterna som ska växa igen stannar kvar i oss. Alla laster och vilken svaghet som helst verkar först ofarlig med den typen som slår rötter som de sekulära träden och sedan kommer den inte att kunna tas bort dem därifrån och dominerar din själ mer och mer, skjut aldrig upp rengöringen av din själ tills lidandet är mindre för när det blir major du kommer inte längre att orka. Förgäves skär vi syndens grenar utanför oss, om vi förblir rötterna som kommer att växa igen. 




Prosa (100-ordare) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 73 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-11-07 23:50



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
ingen kan vara normal i en onormal värld,
vem som helst kan bli förvånad, men hur gick det till?
det är bra att vara i fred med sig själv, för ingen kan stoppa världens ruttna mun.
2022-11-08

    ej medlem längre
..........jag tänkte att jag skulle bli normal. hade det som nyårslöfte för några år sen. det funkade inte så bra. medans jag har spenderat mesta tiden för mig själv, och att skriva, så var det ingen bra idé att "bara ta några öl". jag menar, de kostade inte många kronor, var på snabbköpet, dracks under ganska snabb tid, och......... jag har klagat mycket på de grå, men de beter sig mest som människor emot mig nu. så där har jag transcendenterat. vet inte många som gjort det. einstein dog på psyket. och det är inte för att han va äcklig, utan för att han missbrukade elektronik. tesla dog urfattig, han var för naiv, och klantade sig väl tidigare i livet som han fick betala för sen (som nietzsche). men det finns så många forskare, och jag ska inte låtsas som om jag vet mycket om Vetenskap. uhm. har förmodligen skrivit för mycket. det händer saker då. nuförtiden kallar jag det "delete happy"........
2022-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP