Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SÄG NEJ TILL NATO!

Majoritetspolitiker av dagens dato
vill ansluta vårt land till mörkrets NATO.
De är beredda nästan göra vad som helst
för att få Sverige säkrat och kärnvapenfrälst
och tro sig räddade från ryssen vara,
om man får vara med i NATO:s skara.

Ur led tycks oberoendet och tiden
och alliansfriheten här i Swiden.
Om världens makter råkar bli i luven,
blir Sverige pressat under NATO-skruven.
Vår forna frihet uti tankegången
blir blott en saga under NATO-tvången.

"Håll fast den svenska neutraliteten!"
bör fortsatt vara Sveriges fasta retorik.
Låt bli att kväsas under överheten
och supermaktens krassa politik.
Bevara Sveriges tradition av oberoende
och avstå frestelsen att bli en NATO-troende!

 

 




Bunden vers av Ulf Carlsson VIP
Läst 125 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-11-08 13:23



Bookmark and Share


    tramp
Ett rungande Nato nej är på sin plats


Beakta Sveriges tradition av feghet och svek.
Kanske även byta valuta till Rubel och Kopek ?
Låt de andra ta smällen när kriget är en verklighet.
Att Sverige är de fegas land är ingen hemlighet.

2022-11-08

  Lustverket VIP
Absolut!
Ni vet väl att ni kan skriva ett eget remissutlåtande som privatperson? Gå till Svenska Freds och se hur. Maila innan 16 nov!
2022-11-08

  MagisterZ
Stämmer upp i ditt rungande "NEJ!"
2022-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP