Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


infiltration


Märket

Hur infiltrerar man för att få makt och kontroll?
Man sätter igång en enkel knapptryckning eller
ett kommando som tycks vara en genväg och slippa
komma ihåg /belasta sitt minne med siffror!

Man börjar en inlärningsprocess som ses som en
enkel scanning/ta ett foto på ett märke istället
för att att ha egen kontroll så lämnar man över
sig själv till ? som man gett kontrollen till!

Man går alltså omedvetet på ett kommando som man aningslöst
anammar!

När inlärningsprocessen är klar kommer nästa steg. Man blir
styrd med att detta märke är det enda du behöver!

Du är nu helt kontrollerad!

Verkningarna av detta kan du nog räkna ut!
Allt tar sin tid men processen är i full gång!

Du har tagit emot märket som står i profetiorna




Övriga genrer (Drama/Dialog) av WyS VIP
Läst 97 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-11-08 09:01



Bookmark and Share


  Staffan Nilsson

En befogad varning, men inget som oroar mig! "Märket" är inte konstigare än reda pengar som jag inte sett sen 2019.
Jag har inte aningslöst anammat!
Lever i nuet och har koll.

2022-11-28

    lydriket
Kunnigt och med konsekvenstänkandets omisskänneliga utropstecken.

"Cash is king" är ett hot mot det nya kungariket.
2022-11-28

  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande.
2022-11-09

  Kungskobran VIP
Märkt för evigt
2022-11-08
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP