Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

allemansrätt


när det gäller
det inommänskliga
är var människas inre
ett unikt blad i vinden

detta trots denna vind
hyser en viss andlig prägling
av mänsklighetens
mångtaliga föregångare

följaktligen råder där
djupt inom själslivets buskage
även en känslornas
och tankarnas

a l l e m a n s r ä t t

© MagisterZ




Fri vers (Fri form) av MagisterZ
Läst 55 gånger
Publicerad 2022-11-08 09:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MagisterZ
MagisterZ