Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är du en gnällspik?

På kanelen redogjorde panelen
Definitivt är den som på priser har kollen
naiva betalar utelivet för nättrollen




Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 55 gånger
Publicerad 2022-11-08 10:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP