Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tanke vid ett fönster

Om ögat är själens fönster
kanske är jag blott en tanke hängandes
vid köksfönstret,
där ute finns den gråa verkligheten.




Fri vers (Fri form) av Industrisemester VIP
Läst 111 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-11-08 11:37



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Jaa så kort men livsfilosofiskt skrivet!
Meningen med livet är kanske ej att
förstå det man ser? Utan att vara
vara delaktig. I Naturens krets
lopps tankebana?

2022-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Industrisemester
Industrisemester VIP