Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

shine on

Shine on
Change in
Cider on
Slice in
Slay sin
Say none
Said no one
We all said
Some.




Fri vers (Fri form) av Charles Abrams
Läst 79 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-11-08 15:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Charles Abrams
Charles Abrams